Skip to main content
ANETTE LUDIKHUIZE - COACHING & TRAINING
  • Innerlijke familie

    De sleutel tot meer verbinding met jezelf en anderen: Jouw Innerlijke Familie

Jouw Innerlijke familie

De sleutel tot meer verbinding met jezelf en anderen: Jouw Innerlijke Familie

  • Herken je dat? De communicatie met mensen om je heen verloopt niet altijd zoals je verwacht en telkens ben je op zoek naar de juiste toon, om in verbinding te komen met jezelf en anderen. Inzet van jouw innerlijke familieleden gaat zeker helpen. 

Hoe leer je jouw innerlijke familie kennen en gebruiken?

  • Na het vrijblijvende kennismakingsgesprek geef jij aan of je met mij verder wilt. Wanneer dat het geval is gaan we aan de slag met jouw communicatiestijl.
  • We starten met de kennismaking van jouw innerlijke familie. Wie zijn het? Wat voor eigenschappen hebben ze? Welke rol spelen ze?
  • Daarna geven we aandacht aan een aantal situaties die jij graag anders zou zien in de communicatie met anderen. We beelden jouw innerlijke familie letterlijk uit! Door te leren wie jij van jouw innerlijke familieleden het beste kan voorzetten in relatie met anderen en hoe je dit kan regelen, zal je meer in verbinding komen met anderen, maar ook met jezelf. Jij hebt immers de regie en bent verantwoordelijk voor de manier waarop jij met mensen communiceert, samenwerkt en omgaat!
  • Door het bewust het inzetten van jouw innerlijke familieleden tijdens diverse situaties in jouw leven, in de verschillende relaties die jij hebt, versterk je onderlinge relaties! Wie weet kan je straks oprecht door één deur met die ene collega waaraan jij je tot nu toe ergert, wie weet verloopt de communicatie met één van jouw dierbaren na het leren kennen en inzetten van jouw innerlijke familieleden, beter dan ooit.
  • Anders kijken is anders zien! Gun jezelf deze kans.

  • Interesse? Neem contact met mij op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of pak de telefoon en bel mij op. Een afspraak is snel gemaakt!