Skip to main content
ANETTE LUDIKHUIZE - COACHING & TRAINING

Drijfverenscan

Wil je inzicht in waar je echt warm voor loopt en dit kunnen toepassen in je werk en privé? Dan kan het inzetten van een Intodrives drijfverenscan, waarvoor ik opgeleid en gecertificeerd ben, nuttig zijn!

Deze drijfverenscan kan ingezet worden bij:

Een vitaliteitstraject. Bij medewerkers die signalen afgeven dat het niet helemaal goed met ze gaat, maar die nog niet uitgevallen zijn.  

Bij de nabespreking van de Intodrives drijfverenscan komt o.a. aan bod:

-      Wat de medewerker motiveert en hoe dat terugkomt in zijn werk.

-      Wat geeft energie en wat kost energie?

-      Waar loopt de medewerker tegen aan op het werk?

-      Wat zou die persoon zelf daarin kunnen doen? Hoe zouden anderen hem kunnen helpen?

Een ontwikkelgesprek. Voor medewerkers die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling, kan het bespreken van de uitkomsten van een Intodrives drijfverenscan veel inzicht verschaffen.  

-      Een medewerker krijgt inzicht in zijn drijfveren en kwaliteiten en meer zicht op de richting waarin hij zich wil ontplooien.

-      Een medewerker leert zichzelf beter kennen.

Een loopbaan-advies of loopbaan-check.

Aan de hand van iemands drijfverenprofiel is het heel laagdrempelig om te bespreken waar een kandidaat staat in zijn loopbaan, waar zijn motivatie en interesses liggen en in welke richting hij zich wil ontwikkelen.

Bij een reflectiemoment. De uitkomsten van de Intodrives drijfverenscan biedt iemand de mogelijkheid om te reflecteren op het eigen functioneren. Dit is een kans voor iedere werknemer die graag een reflectiemoment. Wat gaat goed, welke zaken leveren hoofdbrekers op en hoe verhouden deze zaken zich tot de eigen drijfveren en waarden? De kandidaat maakt een korte pas op de plaats met hulp van een externe coach, om daarna weer op volle kracht vooruit te kunnen gaan.

Het is ook mogelijk om online een coachtraject bij mij te volgen. Zie Online coaching

Is je interesse gewekt? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel mij via 06-25335134. Ik kom graag met je in contact.

Ga naar de website van Intodrives