ANETTE LUDIKHUIZE - COACHING & TRAINING
  • Stijlprofiel DISC

    Ken jezelf en de communicatie zal veranderen

Stijlprofiel DISC

Wat je uitzendt, krijg je terug. Een veel gehoorde uitspraak, maar soms weet je zelf niet wat je precies uitzendt. Of heb je niet goed in de gaten wat jouw gedrag bij de ander teweeg brengt.

  • Als je je hiervan bewust bent, merk je wat dit betekent voor de communicatie met je omgeving. Je ontdekt waar je energie van krijgt en wat je energie kost. Je leert hoe je beter kunt omgaan met bepaalde situaties en hoe je anders kunt reageren op het gedrag van de ander. Zowel privé als zakelijk kan je dat veel opleveren!
  • Met een Persoonlijk Stijlprofiel via de DISC-methode krijg je inzicht in je eigen gedrag en hoe dit door de ander ervaren wordt. Als consultant regel ik dat je de vragenlijst thuis op je gemak in alle rust kunt invullen. Je doet dat via een online tool. De uitkomsten van de vragenlijst bespreken we vervolgens in een persoonlijk gesprek. Als je daar behoefte aan hebt, kan je nog een aantal verdiepingsgesprekken met mij inplannen.
  • Ook teams hebben veel profijt van het Stijlprofiel. Alle stijlprofielen bij elkaar geven een goed beeld van de verschillende typen mensen in een team en waar het soms spaak kan lopen. Als coach kan ik op basis van deze uitkomsten ieder individueel teamlid tips geven en zorgen dat er meer begrip voor elkaar komt.

Heb jij interesse in een Stijlprofiel? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik regel het voor je!

 

Anette Ludikhuize - Coaching & Training

Reigerstraat 47 - 7731ZR Ommen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 06 253 351 34