Skip to main content
ANETTE LUDIKHUIZE - COACHING & TRAINING

Anette Ludikhuize

Werken met en voor mensen, daar krijg ik energie van!

  • Mijn naam is Anette Ludikhuize. Met veel plezier werk ik sinds 2004 als coach en trainer. Werken met en voor mensen, dat doe ik graag. Ik vind het iedere keer weer mooi als een cliënt zichzelf heeft teruggevonden, de juiste stappen kan zetten en weer plezier in het werk en/of zijn leven heeft. Mijn eigen levens- en werkervaring komen hierin goed van pas. Ik weet zelf als geen ander hoe het is om een even geen werk te hebben of minder in je vel te zitten.

Van laborante tot coach

  • Na mijn werk als laborante op de röntgenafdeling van een ziekenhuis in Den Haag heb ik mij om laten scholen tot rehabilitatiecoach en – trainer in de Geestelijke gezondheidszorg. Heel ander werk dan op de röntgenafdeling, maar toch ook weer niet. Want daar ontdekte ik dat ik graag in teamverband werk en het beste uit mensen naar boven kan halen. Ik begeleidde de leerlingen op de afdeling en de gesprekken die ik met hen had, gaven mij veel voldoening. Ik gaf hen handvatten om hun eigen talenten te ontdekken. Ik vond het prachtig om mee te maken hoe zij zich vervolgens ontwikkelden.

Benutten van kansen en mogelijkheden

  • In mijn omscholing tot rehabilitatiecoach stond de methodiek Systematisch Rehabilitatiegericht Handelen (SRH) centraal. In deze systematiek draait het om het benutten van kansen en mogelijkheden van mensen. De mens met al zijn of haar talenten daar gaat het om. Want wie zijn talenten kent, groeit!

Energie weer laten stromen

  • Ieder mens heeft een ‘rugzak’ vol talenten. In mijn praktijk voor coaching & training ga ik samen met mijn cliënten op ontdekkingsreis. Welke talenten heeft hij of zij in zijn rugzak? Heeft hij of zij alle talenten al benut of zijn er nog verborgen kwaliteiten? Ik laat als coach mensen (weer) in contact met zichzelf komen, zodat alle verborgen talenten volop tot bloei kunnen komen. Dan komt het contact met de omgeving vanzelf weer op gang en gaat de energie weer stromen!