Skip to main content
ANETTE LUDIKHUIZE - COACHING & TRAINING
  • Trainingen

    Wie zijn krachten kent en weet
    wat voor steun hij nodig heeft,
    slaat vol vertrouwen de weg van herstel in

Trainingen

Naast mijn eigen praktijk werk ik ook als rehabilitatiecoach. Ik sta geregistreerd in het CRKBO-register als docent bij de RINO groep. Zij schakelen mij in als rehabilitatiecoach en trainer voor zorginstellingen die hun medewerkers een dergelijke training willen geven.

Werken vanuit de kracht van de hulpvrager

  • In deze training staan het Strengths Model of de Rehabilitatiemethodiek centraal. Werken vanuit de eigen kracht van degene die hulp vraagt, daar draait het in beide methoden om. Hij of zij moet zelf, met steun van familie, vrienden en de medewerker van de instelling aan de slag met zijn of haar herstel. In deze training komt ook aan bod hoe je als medewerker de hulpvrager hierbij kan helpen en hoe je op een goede manier zijn of haar netwerk hierbij betrekt.

Interesse?

  • Werkt u bij een zorginstelling en heeft u interesse in deze training? Neem dan contact op met de RINO Groep en vraag naar Anette Ludikhuize. U kunt mij ook rechtstreeks benaderen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ik geef u graag meer informatie. Wilt u mij vervolgens inhuren, dan loopt dat via de RINO Groep.